Bedre Livet Ditt Ved å Forbedre Hjemmet Ditt

Du kan spare mye penger med DIY hjem forbedringsprosjekter. Mange prosjekter er ganske enkle, hvis du gjør din forskning. Dette stykket bør gjøre utslaget.

For å få mest mulig ut av din Air condition og varmesystem, rengjøre eller erstatte luftfiltre. Dirty luftfiltre kan redusere luftstrømmen i Vents, slik at systemet til å jobbe hardere for å kjøle eller varme hjemmet ditt, derfor bruker mer energi og koster deg mer penger. Du kan finne erstatning filtre på din lokale jernvarehandel eller til og med noen ganger på ditt lokale supermarked.

Takforbedringer kan være et utmerket valg for et oppussingsprosjekt. Vurder å velge hvite fliser for å gjøre om taket ditt. Fliser som er lettere i fargen kan redusere mengden varme som trekkes inn på loftet. Dette bidrar til å spare penger på strømregningen i sommer.

Å snakke med en venn som er entreprenør eller gjør annet arbeid knyttet til bygging kan ofte gi noen nyttig innsikt. De vil ha en god ide om hva som må gjøres for et bestemt prosjekt. De kan til og med være villige til å låne en hånd for en vanskelig eller vanskelig oppussing oppgave.

Kobber er den desidert mest attraktive byggemateriale for tyver, så vær forsiktig når du installerer kobber rør og ledninger. Når det er mulig disse installasjonene bør ikke gjøres før huset, ideelt hele eiendommen, kan beskyttes med lås og nøkkel. Tyver er talentfulle på stripping kobber fra en byggeplass svært raskt. Beskytt kobber forsyninger, slik at du ikke ender opp med å kjøpe den to ganger.

Når et oppussingsprosjekt inkluderer landskapsarbeid, bør det tas hensyn til drenering for å unngå stående vann hvor som helst på eiendommen. Stående vann ser dårlig ut, gjør vondt gress og kan til og med utgjøre en helsefare hvis det tiltrekker seg insekter. Hvert punkt på en eiendom bør enten være skrånende for god drenering eller utstyrt med alternative avløp.

For å få dørene til å føles nye, bytt ut dørknobbene dine. Mens du kjøper en ny dør kan være svært kostbart, nye dørknoffer er tilgjengelig til en svært lav pris. En ren og ny dørhåndtak kan endre utseendet på hele døren. Prøv å plukke ut en dørhåndtak som komplimenterer husets stil.

Legge halogen spor lysarmatur kan legge til en spesielt elegant touch til kjøkken der maten er fokal. Sporbelysning kan justeres for å markere karakteristiske arkitektoniske elementer på kjøkkenet, belyse fine porsen eller blomsterutstillinger, eller trekke besøkendes øyne til hoved serveringsområdet under intime middagsselskaper.

For å vise frem en spesielt vakker blomsterbed eller landskapsdetalj, stjele dette trikset fra kjente horticulturists og botaniske hage kuratorer: posisjon utendørs aksent lysarmaturer bak planter eller statuary å dramatisk avsløre de unike former, teksturer, og form av busker, blomster og dekorative gress. Dette er en spesielt effektiv teknikk for enfarget hager eller landskap.

Forhåpentligvis vil denne informasjonen hjelpe dine drømmer om oppussing av hjemmet en realitet. Bruk dette rådet klokt for å lykkes.