Oppussing

De Mest Strålende Tipsene For Ditt Oppussingsprosjekt

Folk liker DIY oppussing av mange grunner. Noen mennesker er rett og slett lei av hjemmets nåværende utseende. Noen andre håper å forbedre hjemmets verdi. Og andre mennesker bare ønsker å gjøre det fordi de liker å takle slike prosjekter. Følgende råd kan hjelpe deg, uansett hvorfor du ønsker å begynne å forbedre hjemmet ditt.

Isoler hjemmet ditt for å spare energi og senke varme- og kjøleregningen. Sjekk loftet, samt vinduer og dører. Eventuelle lekke flekker bør fikses. Værstripping kan legges til dører og vinduer, og ny isolasjon kan legges til loftet. Du ønsker å holde luft som du betalte for å varme eller kjølig, inne i hjemmet.

Hvis du kan, sette i selve tregulv i stedet for laminat. Laminat ser ut som ekte tre, men det kan ikke refinished. År fra nå, du eller den nye eieren kommer til å trenge å erstatte hele gulvet, ikke bare utbedre det.

Selv nybegynnere kan reparere lekkende kraner. Du vil gjøre en stor forskjell i vannregningen hvis du kan fikse alle dine vannlekkasjer som de oppstår. Vannregningen vil gjenspeile besparelsene.

To-liters flasker kan brukes på kjøkkenet som oppbevaringsbeholdere. Du kan se hva som er inni dem, og kan lagre og beskytte tørre varer som mel eller sukker. De kan holdes i kjøleskapet, fryseren eller på hyllen. Bare skru av hetten og hell det du trenger, når du trenger det.

Når du vurderer hva oppussingsprosjekt skal gjøre, hold deg unna hjemmereparasjoner med mindre de er helt nødvendige. Ting som å male interiøret eller utsiden av hjemmet ditt har ingen innvirkning på verdien av boligen din. Bruk tiden din på andre prosjekter som vil gi deg en bedre avkastning for pengene du bruker.

Be om referanser før du ansetter noen til å gjøre hjemmet forbedringer. Vurder det som om du ansetter ansatte for en bedrift. Du ønsker å se inn i deres bakgrunn så mye som mulig og sørge for at andre mennesker har vært fornøyd med sin tjeneste.

En ny geit av glasur kan gjøre underverker for bad. Et gammelt, slitt bad kan se nytt og skinnende ut med et strøk med frisk glasur. Legge til nye bad inventar kan være dyrt, men glasur generelt vil koste et par hundre dollar. Glass er en fantastisk måte å støte opp videresalg verdien av huset ditt uten å bruke for mye.

Hvis du elsker utseendet på veggmalerier, men ikke kan forplikte seg til de høye prisene og logistiske problemer, prøv å bruke dekorative vegglim for å skape et fokusområde eller kle opp en liten plass. Disse dekaler, som er tilgjengelige på nettet og i mange hjem forbedring butikker, kan brukes på en enkelt dag og er utformet for å vare i mange år. Når eller hvis du beveger deg, kan dekalene enkelt fjernes uten å skade veggene.

Vi håndterer alle oppussing av hjemmet, på et eller annet tidspunkt i livet. Uansett hvordan ideen starter, er vi alle drevet av et bestemt mål. Enten det er for utseende eller penger, kan renovering av et hjem nytes av alle med motivasjon.